App Store Google Play Facebook
972 837 713
COMUNICAT CANVI DE QUOTES ABONATS.
24/09/2021

COMUNICAT CANVI DE QUOTES ABONATS

Benvolguts abonats del Tipi Park Sports,

Contactem amb vosaltres per informar-vos dels canvis que estem realitzant al centre.

Des de fa uns mesos el Tipi Park ha canviat la seva gestió i els nous administadors del centre tenen molts projectes i ganes de fer del Tipi Park el centre esportiu de referència a tota la Costa Brava.

Molts ja heu començat a gaudir de les petites millores que estem realitzant:

- La nova sala d’arts marcials, molt més àmplia i amb el tatami olímpic.

- La nova sala de bike, totalment informatitzada i amb les bicis d’última generació.

Aviat arribarà tot el material nou per a la sala d’activitats dirigides (barres, discos, etc.). I molts més canvis i millores que anirem realitzant mica en mica però sense pausa.

A partir de l’1 d’octubre les quotes d’abonats al centre passen a ser les següents:

Basic Gym 35€. Aquesta quota et dona accés al centre i pots utilitzar la sala de musculació, el box d’entrenament funcional i els vestuaris amb la sauna i jacuzzi.

Total Gym 45€. Aquesta nova quota et dona accés al centre esportiu i pots utilitzar la sala de musculació, box d’entrenament funcional, pots participar a qualsevol de les nostres classes d’activitats dirigides (Bike, Nitro, GAC, Pump, etc.) i, per descomptat, els vestuaris amb la sauna i el jacuzzi.

Squash + Gym 48€. Aquesta quota et dona els mateixos serveis que la Total Gym però també pots fer servir les pistes d’squash i softraquet.

Tots els abonats amb quota Basic Gym que vulguin gaudir de les nostres classes dirigides hauran de dirigir-se a la recepció del centre i comunicar el canvi de quota i així passar a la quota Total Gym que li donarà accés a totes les classes dirigides i podran realitzar les reserves gratuïtament des de la nostra app.

Per a qualsevol dubte, suggerència o pregunta no dubteu en dirigir-vos a la nostra recepció on intentarem aclarir i ajudar-vos en tot allò que necessiteu.

També podeu escriure un e-mail a: contacte@tipiparksports.com

Benvinguts a la nova etapa del Tipi Park Sports

« Volver